SkiLodge Lindvallen

En fjällupplevelse utöver det vanliga. Skilodge är ett exklusivt lägenhetshotell med förstklassig service och lodgebaren är den naturliga samlingsplatsen när du bor där. För att skapa inredningen och belysningen hämtades inspiration från den amerikanska lodge-traditionen, här samsas fåtöljer och djurskinn, öppna kaminer och enorm takhöjd.

Projekteringen påbörjades i februari det året och merparten av det fyrstjärniga hotellet stod besiktigat och klart i december samma år.

Tidsplanen för oss på Acnl var en riktig utmaning. Totalt skulle bygget resultera i sjuhundraarton bäddar fördelade på hundratjugoen lägenheter, sex konferenslokaler, en frukostmatsal, en restaurang och en flera hundra kvadratmeter stor lodgebar - hotellets hjärta.

Kombinationen kort projekterings- och produktionstid påverkade vår leverans av belysning, kraft, säkerhet, brandlarm med mera, men inte alls till det negativa. I stället blev bygget ett föredömligt projekt som lärde oss hantera vår projektering på bästa sätt, även när kraven är som högst.